Izvor: Blic, 19.Jul.2023, 12:34

TRI GODINE MISTERIJE DVOSTRUKOG UBISTVA Brankica i Slavoljub nađeni mrtvi ispred kuće u Vranjskoj Banji, ni dan danas se NE ZNA ko ih je UBIO

Pre tačno tri godine u dvorištu porodične kuće u Vranjskoj Banji u naselju Ćosiki ubijeni su Slavoljub Mladenović (47) i njegova nevenčana supruga Brankica Anđelković (41). Zločin koji se odigrao u noći između 19. i 20. juna 2020. godine otkrio je otac ubijene Brankice, koji je došao kod ćerke da vidi zašto se nije javljala na njegovo uporne telefonske pozive. Međutim, ni posle tri godine od ubistava, počinilac nije poznat, kao ni motiv izvršenja ovog zločina.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.