Izvor: Blic, 27.Jul.2023, 12:44

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE ZA VLADANOM Pronašao ga pašenog u autu koji je sleteo u PROVALIJU

Potraga za Vladanom Stankovićem, koji je u ponedeljak 24. jula, nestao na putu za Ulcinj, tragično se danas okončala kada je u automobilu koji je sleteo u provaliju pronađeno njegovo telo, potvrdila je njegova porodica.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tragičan kraj potrage za Vladanom: Pašenog ga našao u smrskanom automobilu

Izvor: 24sedam.rs, 27.Jul.2023

Telo Beograđanina, koji se vodio kao nestao u Crnoj Gori, pronađeno je u provaliji, u smrskanom automobilu

Nastavak na 24sedam.rs...

"SIN MU JE PRITRČAO I REKAO 'TATA, IDEM SA TOBOM', ALI NIJE GA POVEO" Bolna ispovest sestre Vladana čije je telo nađeno u automobilu u kanalu

Izvor: Blic, 27.Jul.2023

"Javljeno nam je da je telo mog brata izvučeno iz njegovog automobila koji je bio u provaliji", ovim rečima je započela svoju bolnu ispovest Snežana, sestra Vladana Stankovića (48), za kojim se tragalo od ponedeljka 24, jula, a čije telo je pronađeno danas u automobilu koji je sleteo u provaliju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.