Izvor: Blic, 12.Avg.2020, 12:30

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE Telo Milice iz Smedereva pronađeno u dvorišu porodične kuće

Potraga za nestalom Milicom Jakovljević (20) iz sela Osipaonica kod Smedereva, koja je trajala danima u selu i okolnim mestima, okončana je tragično.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"ZBOGOM, BEBI" Milica je pre nestanka poslala poruku suprugu, tragali su za njom danima, a onda je ON PRONAŠAO NJENO TELO U DVORIŠTU

Izvor: Blic, 12.Avg.2020

Dok je trajala potraga za Milicom Jakovljević iz sela Osipaonica kod Smedereva po selu i okolnim mestima, njen suprug je ispričao da mu je jutro pre nego što je otišla iz kuće poslala poruku na Fejsbuku: "Zbogom, bebi".

Nastavak na Blic...

SUPRUG JE I RANIJE NAVODIO DA JE IMALA PSIHIČKIH PROBLEMA: Obdukcija potvrdila da se Milica (20) obesila

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2020

Potraga za nestalom Milicom Jakovljević (20), iz sela Osipaonica, kod Smedereva, okončana je tragično. Miličino telo nađeno je šest dana nakon nestanka, nadomak porodične kuće, na imanju Jakovljevića. Mlada žena sebi je, pokazala je obdukcija, oduzela život vešanjem...Telo nesrećne žene...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.