Izvor: Blic, 30.Jul.2023, 20:57

TRAGEDIJA U SEVERNOJ MAKEDONIJI Devojka (27) umrla nakon ujeda krpelja

Devojka (27) iz štipskog sela Kučica, preminula je od krimsko-kongoanske hemoragijske groznice nakon što ju je ujeo krpelj, obavestio je Institut za javno zdravlje Severne Makedonije. Devojka je najpre hospitalizovana u Štipu, a potom u Skoplju, na Klinici za infektivne bolesti i febrilna stanja, sa kongo-krimskom hemoragičnom groznicom.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DEVOJKA (27) PREMINULA OD SMRTONOSNE GROZNICE: Ujeo je opasni parazit, bolest je brzo napredovala i umrla je istog dana

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023

Članovi porodice žrtve će zbog rizika biti pod zdravstvenim nadzorom narednih 14 dana..Devojka (27) iz štipskog sela Kučica, preminula je od krimsko-kongoanske hemoragijske groznice nakon što ju je ujeo krpelj, obavestio je Institut za javno zdravlje Severne Makedonije...Devojka je najpre hospitalizovana...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.