Izvor: Blic, 06.Avg.2023, 13:11

TRAGEDIJA U AUSTRALIJI Otac i pet sinova stradali u požaru, majka uspela da pobegne: "Izgubila je celu porodicu" (VIDEO)

Jedan muškarac i njegovih pet sinova stradali su u požaru koji je rano jutros zahvatio i njihovu kuću u australijskoj državi Kvinslend, saopštila je lokalna policija.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DETALJI JEZIVE PORODIČNE TRAGEDIJE U AUSTRALIJI Otac pokušao da spasi petoro dece iz požara, pa zajedno nastradali: "Majka očajna, ON JE BIO NJIHOV HEROJ" (FOTO/VIDEO)

Izvor: Blic, 06.Avg.2023

Vejn Godinet (34) i njegovo petoro dece tragično su stradali u požaru koji je zahvatio njihovu porodičnu kuću danas oko 6 sati ujutru, u australijskoj državi Kvinslend.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.