Izvor: Blic, 13.Dec.2022, 19:37

"TOG DANA SVA OSEĆANJA SU U MENI UMRLA" Očevi mladića koji su pre 24 godine ubijeni u kafiću "Panda": "Besan sam, lažu me, ja to znam, a znaju i oni"

"Dvadeset četiri godine prođoše, a vi ste u začaranom krugu. Lažu me, ja to znam, znaju i oni, ali ne prestaju da to rade”. Ovim rečima za “Blic” nakon 24 godine od nezapamćene tragedije u kafiću u Peći na Kosmetu, kada su šestorica srpskih momaka ni kriva ni dužna ubijena, počinje priču otac jednog od njih, Zvonimir Gvozdenović.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Godišnjica ubistva u kafiću "Panda", zločin za koji niko nije odgovarao

Izvor: RTS, 14.Dec.2022, 09:33

Pre 24 godine, u kafiću "Panda" u Peći, dvojica maskiranih napadača ubila su šestoricu srpskih mladića. U terorističkom napadu, rafalnom paljbom, ispaljeno je oko 60 metaka. Iako istraga traje već šest godina, iz Tužilaštva za organizovani kriminal odgovora ko je i zašto pucao u "Pandi"...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.