Izvor: Blic, 20.Okt.2023, 19:32

TO SE DEŠAVA SVAKODNEVNO Beograđanka potražila savet zbog problema sa komšijama koji imaju preglasne odnose: "Ne, nisam isfrustrirana, ŽELIM DA SPAVAM U MIRU "

Iako su uvođenjem kućnog reda mnogi stanari zgrada naterani da se iole normalno ponašaju - znajući u koje vreme smeju a u koje nešto ne smeju da rade, čini se da mnogi ova pravila krše bez problema. A to najbolje potvrđuje situacija sa kojim se susrela jedna Marija u Beogradu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NE ŽELIM DA ODEM IZ KUĆE Srpkinja nakon smrti oca preživljava horor od sestara, majke i njenog novog partnera: "Apsurdno mi je da mi on dolazi sa stavom da sam ja ta koja je uljez"

Izvor: Blic, 20.Okt.2023

Mnogi tvrde da nesreća nikad ne dolazi sama, te da se po pravilu nakon jedne loše stvari dese još neke jednako loše ili čak mnogo gore. A situacija u kojoj se našla jedna Srpkinja nakon smrti oca, upravo to i potvrđuje. Zbog problema sa porodicom potražila je savet šta učiniti kako bi kao 24-godišnjakinja...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.