Izvor: Blic, 16.Feb.2024, 07:46

"TO MI JE DEVOJKA, RASPRAVLJAMO SE" Devojka neverovatnim spletom okolnosti spasena iz KANDŽI silovatelja iz lifta: Otkrivamo kako je izbegla UŽAS (FOTO)

Radnica jedne fabrike iz Aleksinca, pre nekoliko dana imala je “bliski susret” sa S.J. (32) iz Aleksinca koji je uhapšen 11. februara zbog sumnje da je u liftu zgrade u centru Niša silovao devojku (24), ali je pukom srećom izbegla mogući užasan razvoj događaja, saznaje “Blic”.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DA LI JE OVO MOGUĆE?! Napasnik iz lifta u Nišu pre UŽASNOG događaja spopadao žene po Aleksincu, pustili ga na slobodu, on počinio nešto MONSTRUOZNO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024

Osumnjičeni za silovanje u Nišu napastvovao je radnicu iz Aleksinca, a nakon toga silovao devojku (24) u liftu zgrade u Nišu..Radnica jedne fabrike iz Aleksinca, pre nekoliko dana imala je "bliski susret" sa muškarcem (32) iz Aleksinca koji je uhapšen 11. februara zbog sumnje da je u liftu zgrade...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.