Izvor: Blic, 26.Maj.2020, 20:28

"TO JE NAJVEĆA BRUKA CRNE GORE!": "Đetići" došli u Beograd da studiraju i evo šta kažu o odluci svoje zemlje da Srbima uskrate gostoprimstvo (VIDEO)

"To je najveća bruka koju je Crna Gora mogla da uradi zapravo svom narodu", “Mi smo svi Srbi iz Crne Gore”, “Ovde su mi najbolji prijateliji”, “Obožavam Beograd”, samo su neki od odgovora koje su studenti koji su stigli iz Crne Gore rekli reporterima “Blica” po dolasku na beogradski aerodrom.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"TO JE NAJVEĆA BRUKA CRNE GORE" Studenti koji su došli da studiraju u Beogradu otkrili šta misle o MILOVOJ ZABRANI ulaska za Srbe

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2020

Crna Gora će od 1. juna otvoriti svoje granice za devet susednih zemamlja, ali ne i za Srbiju..."Mi smo svi Srbi iz Crne Gore", "Ovde su mi najbolji prijateliji", "Obožavam Beograd", samo su neki od odgovora studenata po dolasku na beogradski aerodrom iz Crne Gore...Crna Gora od 1. juna otvoriće...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.