Izvor: Blic, 18.Mar.2024, 18:41

"TI NEPISMENI SELJACI" Zoran Milanović se ponovo oglasio o odluci Ustavnog suda koja se protivi njegovoj kandidaturi za premijera: "Ne mogu mi ništa!"

Ustavni sud je danas odbio predlog Zorana Milanovića da se kandiduje u predizbornoj kampanji na predstojećem parlamentarnim izborima, usled čega se predsednik Hrvatske ponovo oglasio i ocenio donesenu odluku.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Lider SDP: Poštovaćemo odluku Ustavnog suda Hrvatske

Izvor: Danas, 18.Mar.2024

Predsednik opozicione Socijaldemokratske partije (SDP) Peđa Grbin izjavio je danas u Zagrebu da se odluka Ustavnog suda Hrvatske mora poštovati i da više ne sme da govori da je predsednik Zoran Milanović kandidat te stranke za premijera, ali da će to "uskliknuti" posle izbora.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.