Izvor: Blic, 17.Avg.2019, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŽAK UDES Jedna osoba poginula, dvoje dece teško povređeno na putu Podgorica-Bar

Jedna osoba je poginula, a troje, od kojih dvoje dece, teško povređeno u čeonom sudaru dva automobila na magistralnom putu Podgorica-Bar, kod tunela Sozin, rečeno je Srni u Operativno-komunikacionom centru crnogorske Uprave policije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JEZIV udes kod tunela Sozina: Ima mrtvih i povređenih

Izvor: Mondo, 17.Avg.2019

Dve osobe iz Bosne i Hercegovine (BiH) poginule su, dok je pet povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se oko 11 sati dogodila na magistralnom putu Podgorica - Bar, kod tunela Sozina...Foto: MONDO/Mario Milojević - ilustracija..Policija je saopštila da su poginuli N.S. i E.J, državljani BiH...Tužilac...

Nastavak na Mondo...

TEŽAK UDES Dve osobe poginule, petoro, među kojima i dvoje dece teško povređeno na putu Podgorica-Bar

Izvor: Blic, 17.Avg.2019

Dve osobe iz BiH su poginule, a petoro je povređeno u čeonom sudaru dva automobila na magistralnom putu Podgorica-Bar, kod tunela Sozin, saopšteno je Srni u Operativno-komunikacionom centru crnogorske Uprave policije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.