Izvor: Blic, 08.Dec.2019, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"TESTAMENT NIKO NIJE VIDEO" Misterija nasledstva kraljice Natalije: Zašto francuska vlada neće da da blago Obrenovića legitimnim naslednicima?

Natalija Obrenović, prvo kneginja, zatim kraljica, jedina je koja je preživela nasilno gašenja dinastije Obrenović, jer je u tom trenutku već uveliko bila razvedena od kralja Milana i boravila je u inostranstvu. Ipak, ubistvom njenog sina, kralja Aleksandra, nakon Majskog prevrata, Natalija je postala jedina naslednica svega što su posedovali Obrenović, a sada, gotovo 80 godina od njene smrti, pojavili su se srodnici, koji potražuju nasledstvo, ali - testament je i dalje zapečaćen u Francuskoj.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

MISTERIJA NASLEDSTVA KRALJICE NATALIJE I DALJE TRAJE: Zašto Francuska KRIJE TESTAMENT OBRENOVIĆA?

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2019, 11:46

Natalija Obrenović, prvo kneginja, zatim kraljica, jedina je koja je preživela nasilno gašenja dinastije Obrenović, jer je u tom trenutku već uveliko bila razvedena od kralja Milana i boravila je u inostranstvu..Ipak, ubistvom njenog sina, kralja Aleksandra, nakon Majskog prevrata, Natalija je postala...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.