Izvor: Blic, 26.Jan.2023, 09:25

"TESLA" OBJAVILA REZULTATE Akcije porasle za više od 5 odsto

Proizvođač električnih vozila Tesla objavio je rezultate, nakon čega su akcije ove kompanije porasle za više od 5 odsto i to samo posle nekoliko sati nakon što je izvršni direktor Elon Musk rekao da bi kompanija mogla da proizvede 2 miliona automobila ove godine. Akcija sada vredi nešto više od 152 dolara.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Rekordan rast profita Tesle

Izvor: AutoBlog, 26.Jan.2023

Kompanija Tesla objavila je da je u poslednjem kvartalu 2022. godine zabeležila rekordni rast profita, uz napomenu da pad profitne marže i usporeni rast prodaje predstavljaju izazove koji su uticali i na vrednost akcija automobilskog giganta. Akcije kompanije su porasle za više od pet odsto nekoliko sati...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.