Izvor: Blic, 15.Apr.2021, 16:13

"TEŠKO SAM PODNEO SVE TO..." Petar Strugar otvoreno o razvodu i odnosu sa bivšom suprugom: "Voleo bih da dobijem još dece"

Glumac Petar Strugar ističe da je rešio sve nesuglasice sa glumicom Ivanom Nikolić, od koje se razveo 2015. godine i da im je priroritet da njihov sin Zarije ima srećan život.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Petar Strugar PROGOVORIO o razvodu i odnosu sa bivšom suprugom, pa PRIZNAO: "Voleo bih da dobijem još dece!"

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2021

Iskren!..O glumcu Petru Strugaru dosta se pisalo u poslednje vreme zbog veze sa pevačicom Milicom Todorović. Ova veza se nije završila slavno, kao ni brak popularnog glumca...Ipak, Strugar ističe da je rešio sve nesuglasice sa glumicom Ivanom Nikolić, od koje se razveo 2015. godine i da im je priroritet...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.