Izvor: Blic, 12.Feb.2024, 07:50

TEŠKO POVREĐEN DEČAK (15) U BEOGRADU Udario ga automobil dok je vozio motor, hitno prevezen u Urgentni

Dečak star 15 godina teško je povređen u Studentskoj ulici u Beogradu kada ga je udario automobil dok je vozio motor, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći. Udes se dogodio sinoć posle 23 časa, a dečak je prevezen u Urgentni centar.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hitna: Teško povređen dečak u saobraćajnoj nezgodi

Izvor: B92, 12.Feb.2024

Dečak star 15 godina teško je povređen u Studentskoj ulici u Beogradu kada ga je udario automobil dok je vozio motor, rečeno je u Hitnoj pomoći...Udes se dogodio sinoć posle 23 časa, a dečak je prevezen u Urgentni centar...Protekle noći za pomoć su se najviše javljali hronični bolesnici -...

Nastavak na B92...

Izbodena dva dečaka kod Plavog mosta, prebačeni u Tiršovu i Urgentni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Feb.2024

Dva dečaka starosti 14 i 15 godina izbodena su večeras u tuči kod Plavog mosta u Beogradu, dok je treći dečak pretučen, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.