Izvor: Blic, 04.Maj.2023, 14:27

"TEŠKO MI JE KAO DA SU MI ROD ROĐENI" Neda Ukraden ispred škole "Vladislav Ribnikar" gde je ubijeno osmoro đaka i čuvar: "Bože, daj snage roditeljima"

Građani širom Srbije opraštaju se od osmoro ubijene dece i radnika obezbeđenja koje je usmrtio Kosta Kecmanović (13) u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Počivaj u miru, najlepša balerino", "Nema te ceo dan, a već nedostaješ": Potresni oproštaj od dece ubijene u masakru na Vračaru

Izvor: 24sedam.rs, 05.Maj.2023, 13:25

Prijatelji, rođaci, drugari, ali i građani koji nisu poznavali ubijene, ne prestaju da žale, dolaze ispred škole, na Cvetni trg, ali i trgove širom zemlje gde odaju poštu žrtvama

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.