Izvor: Blic, 12.Dec.2019, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TELOHRANITELJ JE VIKNUO "SNAJPER" I SVI SU LEGLI NA POD Napadač na crnogorskog biznismena koristio municiju velike razorne moći, ispalio NEKOLIKO HITACA

Napadač, koji je iz vatrenog oružja ranio crnogorskog biznismena Miodraga Daku Davidovića dok je sedeo sa episkopom Joanikijem, dovezao se na nekoliko desetina metara od biznis lože na prvom spratu beogradskog hotela Kraun Plaza, pripremao se nekoliko minuta, a onda je počeo da puca iz snajperske puške, pišu crnogorske Vijesti.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

VIKNUO JE SNAJPER SVI SU SE BACILI NA POD: U atentatu na crnogorskog biznismena korišćena municija velike razorne moći

Izvor: Kurir, 12.Dec.2019

Napadač koji je iz vatrenog oružja ranio Miodraga Daku Davidovića (62), dovezao se na 70-80 metara od biznis lože na prvom spratu beogradskog hotela Keaun plaza i trebalo mu je oko 15 minuta da parkira vozilo i pripremi se, pre nego je zapucao iz snajperske puške u pravcu biznismena iz Nikšića.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.