Izvor: Blic, 12.Nov.2018, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEHNIČKI PREGLEDI I OSIGURANJA "ŠIŠAJU" VOZAČE Tehnički poskupljuje PET PUTA za četiri meseca, a o padu cene za polisu auto-osiguranja NI GOVORA

Odluka tehničkih pregleda u Srbiji da samo nekoliko meseci nakon poskupljenja ponovo podignu cenu svojih usluga nema nikakvog osnova, smatraju u Organizaciji potrošača "Efektiva". Oni objašnjavaju da prosečna cena tenhničkog pregleda u samo četiri meseca skače sa 1.000 na 5.000 koliko planiraju da bude nova cena, a da za to "apsolutno nema opravdanja".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Efektiva: Neopravdano poskupljenje tehničkog pregleda

Izvor: Danas, 12.Nov.2018

Službe za tehnički pregled automobila u Srbiji planiraju novo poskupljenje svojih usluga, samo par meseci nakon što su već povećale cene za tri puta. Članak Efektiva: Neopravdano poskupljenje tehničkog pregleda se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.