Izvor: Blic, 12.Avg.2023, 16:56

TARA SIMOV I DANILO KRSTE SINA Nakon čitave drame ponovo na okupu, bivša zadrugarka u dugoj beloj haljini, a njena LEPA SVEKRVA u Barbi izdanju (FOTO)

Tara Simov pre mesec dana dobila je sina Nikolaja sa svojim izabranikom Danilom, sa kojim je nekoliko dana nakon porođaja raskinula, a juče su se pomirili i odmah objavili zajednički fotografiju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) ZAJEDNIČKO SLAVLJE NAKON POMIRENJA Tara Simov progovorila o svađi sa Danilom, ali i Zadruzi: KRŠTENJE SINA OKUPILO ZVANICE

Izvor: Blic, 13.Avg.2023, 16:36

Bivša zadrugarka Tara Simov i njen izabranik Danilo pre mesec dana dobili su sina Nikolaja, kojeg su juče krstili u Nišu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.