Izvor: Blic, 01.Sep.2020, 08:41

TANJU SAVIĆ MUŽ UCENJUJE INTIMNIM SNIMCIMA Zapretio joj da će je raskrinkati posle 9 godina braka, ona URLALA I JECALA i govorila mu da ga mrzi

Pevačica Tanja Savić prolazi kroz težak period nakon što je njen suprug Dušan Jovančević odveo njihove sinove u Australiju od aprila, od kada ih nije videla. Pevačica se nedavno navodno suočila sa još jednom životnom dramom.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tanju Savić muž ucenjuje eksplicitnim snimcima

Izvor: Tracara.com, 01.Sep.2020

Foto: Instagram Agonija kroz koju Tanja Savić prolazi ne prestaje: nakon što joj je suprug Dušan Jovančević uzeo decu i odveo ih u Australiju, sada je navodno ucenjuje eksplicitnim snimcima koje su napravili. Kako piše Alo, suprug je pevačici telefonom zapretio da će joj uništiti reputaciju...

Nastavak na Tracara.com...

"Neću proći kao Tanja Savić, izabrala sam pravog muža" Aleksandra Prijović o slučaju pevačice koji je potresao javnost

Izvor: Blic, 01.Sep.2020

Pevačica Tanja Savić mesecima unazad prolazi kroz golgotu nakon što joj je muž odveo decu u Australiju, zabranio joj kontakt sa njima, te ih od tada nije videla.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.