Izvor: Blic, 05.Jan.2022, 23:06

"TAMO JE NAJEZDA KORONE" Bili smo ispred kovid ambulante, u dugačkim redovima čekalo je mnogo mladih, a jedna stvar im je zajednička - SVI ZNAJU GDE SU SE ZARAZILI (FOTO, VIDEO)

Epidemiloška situacija u kojoj se trenutno nalazimo, sve više podseća na onu od pre nekoliko meseci kada su ulazi u kovid ambulantu bili preplavljeni ljudima koji žele da se testiraju. Danas, ekipa "Blica" otišla je u kovid ambulantu koja radi 24 časa u Ulici Čarlija Čaplina gde su je sačekali ljudi na izmaku snaga, a gotovo svi sa kojima smo razgovarali znaju gde su se zarazili.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SVI ZNAJU GDE SU SE ZARAZILI Ogroman pritisak na kovid ambulante, na pregled se čeka i više od 10 sati, a korona brojke svakim danom drastično skaču (FOTO, VIDEO)

Izvor: Blic, 06.Jan.2022, 16:44

"Imam blage simptome, kašljem i curi mi nos. Nemam ni neku visoku temperaturu, oko 37. sepeni je. Bila sam na dočeku Nove godine sa drugaricama. Sve su pozitivne još od juče, pa sam i ja došla da se testiram", ispričala nam je sinoć jedna devojka koja je satima čekala u ogromnom redu ispred...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.