Izvor: Blic, 28.Jul.2023, 07:01

"TAKVO JEDNO POSEBNO DETE NE MOGU DA ZABORAVIM" Profesorka kroz suze o dečaku ubijenom u "Ribnikaru": "Sanjao je velike snove i tu je prekinut"

Andrija Čikić (14) tragično je izgubio život u krvavom masakru koji se dogodio 3. maja ove godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar". Dečak pun vedrine, radosti, perspektive, slovio je za jednog od najtalentovanijih učenika te osmoletke. O njemu je govorila i njegova profesorka klavira Ana Milošević Bugarinović.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sanjao je veliki snove i tu je prekinut: Profesorka o Andriji (14) ubijenom u "Ribnikaru"

Izvor: 24sedam.rs, 28.Jul.2023

Andrija je u svakom slučaju bio vrlo poseban, imao je ogroman kapacitet i talenat, rekla je kroz suze profesorka Milošević Bugarinović o učeniku (14) "Vladislav Ribnikar" ubijenom u masakru

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.