Izvor: Blic, 17.Dec.2023, 22:07

TAKMIČENJE ZA VEROVALI ILI NE! Mirsad je SVETSKI PRVAK u jedenju čvaraka, njegova pobednička izjava POSTALA HIT: "Srbima svaka čast, ali OVO NE ZNATE" (VIDEO)

"Svaka čast vama Srbima, znate praviti čvarke, ali ne znate ih jesti" , kaže Mirsad Mrkalj iz Biršćana, koji je postao svetski prvak u brzom jedenju čvaraka.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Mirsad je svetski prvak u jedenju čvaraka VIDEO

Izvor: B92, 18.Dec.2023, 17:13

Takmičenje, koje se može svrstati u rubriku "verovali ili ne", odigralo se u legendarnoj kafani "Kod Neđe debelog" u Prijedoru...Mrkalj je u rekordnom roku pomeo 15 konkurenata i slistio celu posudu čvaraka. Nagradu je sam izabrao - polovne priglavke..."Hvala, hvala na nagradi. Svega čast, vama...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.