Izvor: Blic, 11.Mar.2024, 15:27

TAJNE VILE "MIR" Zavirite u zdanje u kome se Slobodan Milošević krio pre nego što je uhapšen i isporučen Hagu: Cela porodica uživala u neverovatnom luksuzu (FOTO)

Danas se navršava 18 godina od smrti Slobodana Miloševića, prvog predsednika Socijalističke partije Srbije, bivšeg predsednika Srbije i Savezne Republike Jugoslavije, čoveka koji i nakon gotovo dve decenije izaziva podele u zemlji na čijem je čelu bio od 1989. do petooktobarskih promena 2000. godine. Milošević je sahranjen u dvorištu porodične kuće u Požarevcu nakon što je preminuo u Hagu gde mu se sudilo za ratne zločine i zločine protiv čovečnosti, a dok je bio na vlasti sa porodicom je živeo u luksuznoj vili "Mir". "Blic" donosi ekskluzivne fotografije velelepnog zdanja na Dedinju odakle je 1. aprila 2001. godine odveden u zatvor nakon dvodnevne akcije i višečasovnih pregovora o njegovoj predaji novim vlastima.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

MOZAK SLOBODANA MILOŠEVIĆA OSTAO U HAGU? Kovčeg u Srbiju stigao ZAPEČAĆEN, a haški službenik se izlanuo i otkrio ŠOKANTNE DETALJE O OBDUKCIJI

Izvor: Blic, 11.Mar.2024

Slobodan Milošević preminuo je pre 18 godina na današnji dan, a njegovo telo sahranjeno je ispod lipe u dvorištu porodične kuće u Požarevcu. Njegov mozak je, kako se godinama unazad piše, ostao u Hagu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.