Izvor: Blic, 30.Jul.2020, 16:34

TAJNA DOKUMENTA: POSLE 4 VISKIJA DAO I VIŠE NEGO ŠTO SU TRAŽILI Kako su tekli pregovori u Dejtonu: "Na stolu su bile teške teme, a Milošević i Izetbegović su PRIČALI VICEVE"

Samo dva sata razgovora i četiri viskija bili su dovoljni da smekšaju tadašnjeg predsednika Republike Srbije Slobodana Miloševića da napravi ustupak u razgovorima o Sarajevu koji su vođeni 1995. u Americi, a prethodili su Dejtonskom sporazumu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TAJNA DOKUMENTA OKTRIVAJU DETALJE PREGOVORA U DEJTONU: Viski i vicevi ublažili teške teme Miloševića i Izetbegovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2020, 09:00

U srpskoj delegaciji sa Miloševićem su bili predsednik Crne Gore Momir Bulatović, ministar spoljnih poslova SRJ Milan Milutinović, predsednik skupštine RS Momčilo Krajišnik, potpredsednik Srpske Nikola Koljević i ministar spoljni Aleksa Buha. Bil Klinton, viski, vicevi, Slobodan Milošević,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.