Izvor: Blic, 08.Apr.2024, 20:52

Svojim čudesnim moćima predskazivanja ljudskih sudbina decenijama oduševljavala ceo svet: Samo na Blic TV gledajte seriju "Vanga", koja počinje sa emitovanjem večeras od 21:00

Serija "Vanga" od večeras počinje da se emituje na Blic televiziji, radnim danima od 21:00. Serija od 12 epizoda prati priču o slavnoj bugarskoj proročici Vangeliji Guščovoj, legendarnoj vidovitoj Vangi, koja je imala je dar koji nisu svi mogli da shvate, videla je budućnost koju nisu mogli svi da prihvate.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Svojim čudesnim moćima predskazivanja ljudskih sudbina decenijama je oduševljavala ceo svet: Od večeras Samo na Blic TV gledajte seriju "Vanga", radnim danima od 21:00

Izvor: Blic, 09.Apr.2024, 11:36

Serija od 12 epizoda prati priču o slavnoj bugarskoj proročici Vangeliji Guščovoj, legendarnoj vidovitoj Vangi, koja je imala dar koji nisu svi mogli da shvate, videla je budućnost koju nisu mogli svi da prihvate.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.