Izvor: Blic, 25.Jun.2021, 21:09

Svi su znali da u Petnici "kul čika" opija maloletnice i slika ih gole i - BAŠ IH JE BILO BRIGA! 11 godina, šest ministarstava, Uprava, Savet, na stotine državnih sekretara i - NIKO DA REAGUJE?!

Da sastanak izgleda ovako - on, polaznica, vino i tamna soba u kojoj "užasno smrdi" - svi su znali. Da se sastanci održavaju noću u njegovoj sobi, koja užasno smrdi i bila mu je ujedno i kancelarija, u kojoj su svuda prazne flaše vina, prljave čaše, da polaznike nudi vinom, to nije bila nikakva tajna. Da u pauzama rada uzme aparat, napravi po koju fotografiju, portret, nekada ukoliko polaznica to želi, pričalo se tada da je samo ako želi, to bude i erotska, umetnička fotografija za koju su se one svlačile, zauzimale poze koje im kaže, to se takođe znalo. Da psuje, ume da bude prost i grub, takođe. Na to, kaže bivša polaznica Petnice za "Blic", nisu svi gledali kao na nešto čudno.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

KO JE "KUL ČIKA" KOJI JE OPIJAO I ZLOSTAVLJAO DEVOJČICE U PETNICI U Valjevo "dolazio samo da kupi vino", Majić ga angažovao da radi honorarno "jer je imao informaciju da je u teškoj ekonomskoj situaciji"

Izvor: Blic, 26.Jun.2021, 07:38

Vest o seksualnom zlostavljanju u Petnici, elitnoj naučnoj instituciji Srbije, potresa javnost Srbije iz temelja i postavlja pitanje kako to niko ne reaguje, a punih 11 godina bilo je javna tajna da S. u svojoj sobi maloletnicama nudi alkohol i cigarete. Pa i da su samo alkohol i cigarete, a kamoli...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.