Izvor: Blic, 04.Feb.2023, 12:58

Svetlana se zbog ljubavi prema Goranu preselila na selo, a onda je svekrva počela da joj zagorčava život: ZBOG OBIČAJA NA SAHRANI KONAČNO JOJ SASULA SVE U LICE

"E, kevo, taj film nećeš gledati! Muka mi je od vaših seljaških običaja! Na plus 40 da nosim čarape, ne pada mi na pamet. Mogu da se odmah okrenem i odem, pa ti pravdaj tamo kod svojih gde ti je snaja ili ćeš da prihvatiš. Trećeg nema i nemoj da ti pada na pamet da pokušaš nešto preko Gorana, ja od sada poštujem samo svoje običaje!", reči su Svetlane (38), devojke iz Beograda, koja je isprričala sa kakvim se sve nedaćama sretala u svom odnosu sa svekrvom tokom suživota u provinciji, a čija je ispovest uzburkala društvene mreže.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.