Svako dete želi da obiđe Dizniled, ali roditelji se zgroze kada saznaju mračnu tajnu koju krije ovaj zabavni park!

Izvor: Prva.rs, 18.Nov.2018, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svako dete želi da obiđe Dizniled, ali roditelji se zgroze kada saznaju mračnu tajnu koju krije ovaj zabavni park!

Diznilend je zabavni park ali je ujedno i mesto gde počivaju neki od najvećih fanova Diznija.
Naime, postoji veliki broj preminulih čija je želja bila da im se pepeo prospe baš u parkovima u Orlandi i Anahajmu. Kako piše, The Wall Street Journal kompanija Dizni nije baš srećna zbog toga jer ovakvi slučajevi su sve češći.
S druge strane, rasipanje pepela na javnom mestu bez dozvole je prekršaj i gosti koji budu uhvaćeni u ovoj radnji biće pod pratnjom izvedeni iz parka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << /> Ukoliko zaposleni primete da neko prosipa pepeo taj deo se mora privremeno zatvoriti, a pepeo usisati.
Najpopularnija mesta za prosipanje pepela do sada su bile površine pod cvećem, grmlje, travnjaci Magičnog kraljevstva i vožnja Pirati s Kariba.
Najpopularnija je, bez konkurencije, Ukleta kuća za koju zaposleni kažu da u njoj „ima toliko pepela da to uopšte nije smešno“.
Izvor: B92.net

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.