Izvor: Blic, 08.Mar.2024, 04:26

Sutra bez vode dve ulice na Voždovcu, a Dečanska u centru se zbog radova na kanalizacionoj mreži ZATVARA NA 4 DANA

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Voždovac, danas od 08.30 do 18.00 sati, bez vode će ostati potrošači u ulicama Milovana Marinkovića i Generala Anrija. JKP BVK saopštava i da od sutra 9. marta pa sve do utorka 12. marta, zbog hitnog otklanjanja kvara na uličnoj kanalizacionoj mreži, za saobraćaj će biti zatvorena Dečanska ulica.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Večeras koncert "Riblje čorbe" u centru Niša, ulice zatvorene za saobraćaj i prevoz preusmeren

Izvor: JužneVesti.com, 08.Mar.2024

Bend Riblja čorba nastupiće u petak, 8. marta od 20 sati na Trgu kralja Milana u Nišu. Zbog koncerta će potpuno biti zabranjen saobraćaj u ulicama Generala Milojka Lešjanina i Vožda Karađorđa, na potezu od "Ureda“ do "Suda“...Riblja čorba je prvobitno trebalo da na niškom centralnom trgu...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.