Izvor: Blic, 17.Okt.2023, 22:39

Sukobi Palestinaca i bezbednosnih snaga na protestima širom Zapadne obale (VIDEO)

Palestinske bezbednosne snage u centru Ramale ispalile su večeras suzavac i šok bombe, kako bi rasterale demonstrante koji su bacali kamenje i skandirali protiv predsednika Mahmuda Abasa, nakon eksplozije u bolnici u Gazi za koju su palestinske vlasti optužile izraelske snage.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HAOS NA BLISKOM ISTOKU Eksplozija u bolnici u Gazi izazvala sukobe Palestinaca i bezbednosnih snaga širom Zapadne obale (VIDEO)

Izvor: Blic, 17.Okt.2023

U nekoliko gradova na Zapadnoj obali došlo je do sukoba demonstranata i pripadnika palestinskih bezbednosnih snaga nakon eksplozije u bolnici u Gazi za koju su palestinske vlasti optužile izraelske snage.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.