Izvor: Blic, 04.Avg.2023, 12:46

Suđenje za smrt 51 korisnika Gerontološkog centra u Nišu PONOVO ODLOŽENO! Svedoci nepoznati na adresama, direktor i dalje negira krivicu

Suđenje bivšem direktoru Gerontološkog centra u Nišu Milanu Stevanoviću (47), koji je optužen da nije postupao po propisima za sprečavanje zaraznih bolesti usled čega se virusom kovida 19 zarazilo 195 korisnika doma i i 29 zaposlenih, od kojih je 51 korisnik preminuo, danas je odloženo za kraj septembra jer se pred sudom nije pojavilo četvoro planiranih svedoka. Kako je izvestio sudija Mirko Drašković, svedok dr Danijela Milošević, doktorka koja je u to vreme radila u Gerontološkom centru ponovo nije pronađena na adresi koju je tužilaštvo dostavilo sudu. Na adresama nisu pronađeni ni ostali svedoci.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.