Stvoreno za uživanje (VIDEO)

Izvor: Mondo, 03.Okt.2016, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stvoreno za uživanje (VIDEO)

Ovaj bazen nazivaju "stepenicama do raja", a biće vam jasno i zašto...

Foto: PrintScreen/YouTube

Otvoreni bazen sa kojeg se pruža pogle na planine u Švajcarskoj - treba li reći još nešto?

Ovaj takozvani "infiniti" bazen se nalazi u hotelu "Vila Honeg" u Enetburgenu (Švajcarska), a neko od gostiju je na Facebook postavio snimak iz bazena koji je opčinio svet.

Bazen na nebu, bukvalno

Naziv tog snimka je, prikladno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << "Stepenice do raja", a na početku videa se vidi žena koja ulazi u ovaj bazen u hotelu "Vila Honeg" sa pet zvezdica.

Stairway to heaven at @villahonegg . Quem você levaria para dar tibum noturno nessa pisci numa sexta à noite, hein? Bom final de semana!!! #inlovewithswitzerland ➡️Para ler tudo sobre o Villa Honegg acesse www.loucosporviagem.com

A video posted by Travel Blog ✈️ By Fabi (@loucosporviagem) on Sep 30, 2016 at 2:33pm PDT

Bazen je napravljen tako da izgleda kao da mu nema kraja, zbog čega se i naziva "infiniti" (infinity – beskraj). Ono što ovaj bazen još čini posebnim je pogled koji se iz njega pruža - na dolinu i jezero Lucern.

A sunny day at @villahonegg . Até agora nem acredito que o vídeo do post anterior foi visualizado mais de 110 milhões de vezes no facebook . Pelo visto não sou só eu que AMO essa piscina Tem post sobre o hotel no blog! ➡️vídeo editado com @actvtapp / follow me on @actvtapp for more

A video posted by Travel Blog ✈️ By Fabi (@loucosporviagem) on Oct 2, 2016 at 1:59pm PDT

Inače, video je za potrebe svog travel bloga (Loucos Por Viagem) napravila Fabi Rejndž, a video je od 30. septembra pregledan više od 110 miliona puta!

Najveći bazen na svetu

Fabi kaže da je najbolja stvar u vezi sa ovim bazenom to što je non-stop otvoren, pa se iz njega mogu posmatrati spektakularni izlasci i zalasci sunca.

Pogledajte još jedan video iz ovog bazena.



Izvor: YouTube

Nažalost, odmor u ovom luksuznom hotelu i prelepom bazenu ne mogu svi sebi da priušte jer se cene soba kreću od 480 evra, a one koje gledaju na planine su i dvostruko skuplje.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.