Izvor: Blic, 19.Feb.2024, 14:06

Strani investitori muku muče s bolovanjima u Nišu! Oglasila se premijerka: Uvodimo rešenje koje će stati na put zloupotrebama

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić rekla je danas da zloupotrebe sa otvaranjem bolovanja na radnom mestu svima nanosi ogromnu štetu, a najviše ljudima koji žele da rade i poručila da će uvođenjem sistema e-bolovanja biti rešen taj problem, jer će postupak biti mnogo transparentniji.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brnabić: Uvođenje sistema e-bolovanje rešiće problem zloupotrebe bolovanja

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 19.Feb.2024

BEOGRAD – Zloupotrebe sa otvaranjem bolovanja na radnom mestu svima nanosi ogromnu štetu Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić rekla je danas da zloupotrebe sa otvaranjem bolovanja na radnom mestu svima nanosi ogromnu štetu, a najviše ljudima koji žele da rade i poručila da će uvođenjem sistema...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

„Uvođenje e-bolovanja bi trebalo da reši zloupotrebe“: Brnabić o većem proseku odsustva sa posla zbog bolesti u Nišu

Izvor: Danas, 19.Feb.2024

Premijerka Srbije Ana Brnabić najavila je danas u Nišu uvođenje sistema e-bolovanja koji bi trebalo da reši problem lažnog odsustva sa posla, koji "nanosi štetu svima nama".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.