Izvor: Blic, 25.Mar.2024, 13:55

Stelantis kupio 8,3 miliona akcija kompanije Arćer: Žele da prave letelice koje su održive i tihe!

Stelantis je obavio seriju kupovina na otvorenom tržištu od oko 8,3 miliona akcija kompanije Arčer, objavile su ove dve kompanije i navele da to ukazuje da Stelantis ima poverenje u planove Arćera da na tržište lansira električne vertikalne letelice za poletanje i sletanje (eVTOL) počevši od 2025. godine.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Stellantis pokazao poverenje u kompaniju Archer uvećavanjem svog strateškog udela

Izvor: AutoBlog, 26.Mar.2024, 12:02

Stellantis izvršio kupovinu oko 8,3 miliona akcija na otvorenom tržištu AMSTERDAM I SANTA KLARA, KALIFORNIJA, mart, 2024. – Stellantis N.V. i Archer Aviation Inc. (NYSE: ACHR) saopštili su da je Stellantis nedavno izvršio seriju kupovina na otvorenom tržištu od oko 8,3 miliona akcija kompanije...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.