Izvor: Blic, 20.Jan.2020, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefan Milenković objavio da postaje tata dečaka, a Nina Badrić na to napisala “neka se zove kao ja” i zbog toga SVI PLAČU OD SMEHA

Slavni srpski violinista Stefan Milenković na društvenim mrežama objavio je da u aprilu očekuje rođenje svog prvog deteta sa suprugom Goricom Grozdanić.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

„Već znamo da će 2020. biti najbolja godina ikad, sa malim beba-Milenkovićem“: Čuveni srpski violinista objavio srećnu vest!

Izvor: Večernje novosti, 21.Jan.2020, 00:18

Stefan Milenković i njegova supruga Gorica Grozdanić psstaće roditelji u aprilu ČUVENI srpski violinista postaće otac! Stefan Milenković (43) je objavio na Instagramu da on i njegova supruga očekuju dete. Radosnu vest potvrdio je uz komentar da bi Gorica trebalo da se porodi...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.