Izvor: Blic, 07.Feb.2024, 14:51

Starija žena snimljena kako GREBE AUTOMOBILE na Zemunskom keju, umalo došlo i do fizičkog okršaja, građani podeljeni: "Kola u reku!"; "Podneti prijavu protiv babe!" (VIDEO)

Lepo vreme izmamilo je na Zemunski kej veliki broj Beograđana, a u utorak je među šetačima došlo i do verbalnog sukoba koji se zamalo nije pretvorio u fizički obračun. Naime, starija žena koja je šetala svog psa, snimljena je na Keju kako prolazi pored dva automobila i grebe ih čitavom dužinom. Neki od prolaznika su se krstili i negodovali, dok je jedna Beograđanka ušla u sukob sa ženom koja je kola izgrebala naočigled svih.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.