Izvor: Blic, 23.Apr.2023, 09:02

Šta ste sve spremni da uradite samo da postanete poznati? Na "Blic televiziji" u prajm-tajm terminu uživajte u drami "Plagijator" sa Bredlijem Kuperom

Brajan Klagmen i Li Sterntal su scenario za film "Plagijator" napisali još 1999. i zamolili su dobrog prijatelja Bredlija Kupera da glumi glavnu ulogu. On je to odmah prihvatio, ali je na snimanje moralo da se sačeka punih 12 godina. Budžet je iznosio šest miliona dolara, a "Plagijator", koji možete da gledate na "Blic televiziji", zaradio je više od 11,5 miliona dolara. Na MTS kanalu u nedelju pogledajte i reprize filmova koji su emitovani u prethodnim danima.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.