Izvor: Blic, 26.Maj.2023, 11:34

Šta će biti sa kamatama?! Ekonomisti su mesecima pričali da će pasti sledeće godine, ali iz MMF imaju loše vesti: "Ništa pre 2025. "

Rast kamata je već nešto na šta smo navikli prethodnih godinu i po dana. Ekonomija je poslednjih godina bila uzdrmana brojnim globalnim neprilikama. Sva globalna previranja loše su uticala i na ekonomiju, što je rezultiralo rastom inflacije, a samim tim i povećanjem kamata. Strani stručnjaci tvrde da do pada neće skoro doći.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šta će biti sa kamatama? Iz MMF imaju loše vesti

Izvor: B92, 27.Maj.2023, 10:05

Rast kamata je već nešto na šta smo navikli prethodnih godinu i po dana...Ekonomija je poslednjih godina bila uzdrmana brojnim globalnim neprilikama. Sva globalna previranja loše su uticala i na ekonomiju, što je rezultiralo rastom inflacije, a samim tim i povećanjem kamata. Strani stručnjaci...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.