Izvor: Blic, 13.Jul.2023, 08:34

Srpski tag od 1. septembra i na hrvatskim auto-putevima, danas i potpis! Zaboravite na gužve na Batrovcima, brzo i brže i jeftinije: Olakšice već važe kroz Severnu Makedoniju

Srpski tag od 1. septembra počeće da važi i na hrvatskim auto-putevima, rekao je ministar Goran Vesić, neposredno pre i potpisivanja dokumenta koji će novu praksu i potvrditi. Sa jedinstvenim tag uređajem sada već možete kroz Srbiju i Severnu Makedoniju, a lista zemalja se širi - pregovara se sa Grcima i sa i BiH. Tako će vozači moći kroz mnoge susedne zemlje i brže i jeftinije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRPSKI TAG OD 1. SEPTEMBRA I NA HRVATSKIM AUTO-PUTEVIMA: Brže i jeftinije na Batrovcima

Izvor: Kurir, 13.Jul.2023

Jedinstvena elektronska naplata putarine počela je 1. jula sa Severnom Makedonijom u okviru inicijative "Otvoreni Balkan"

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.