Izvor: Blic, 14.Sep.2023, 11:29

Srbin ušetao u banku u Hrvatskoj i tražio da podigne 1,5 miliona evra, a onda je usledio ŠOK: Otkriveno da je glumio hrvatskog preduzetnika, a evo šta ga je ODALO

Pakračanin Darko Kljaić (64) iza sebe ima impresivan opis krivičnih dela, presuda i boravka u zatvoru. Zbog poslednje u nizu osuđujuće presude kojom je pokušao na vrlo inovativan način, krađom identiteta i tranformacijom izgleda sa silikonskom maskom, da se domogne više od 1.5 miliona evra, Kljaić je osuđen na dve godine i dva meseca zatvora.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ukrao identitet milionera i pokušao mu uzeti novac, pravdao se da je otpušten jer je Srbin

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Sep.2023

ZAGREB - Pakračanin sa zagrebačkom adresom Darko Kljaić (64) iza sebe ima impresivan opus krivičnih djela, presuda i boravaka u zatvoru.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.