Izvor: Blic, 07.Sep.2018, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbin (40) u Italiji UBIO SUPRUGU (33) nasred ulice, policija BLOKIRALA POLA GRADA

Zoran Luivanović (40) ubio je danas svoju suprugu na (33) nasred ulice u Vićenci, a potom pobegao u nepoznatom pravcu. Kako prenose italijanski mediji, karabinjeri su blokirali deo grada u kome se dogodilo ubistvo i trenutno se pretražuju sve zgrade.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbin ubio suprugu nasred ulice u Italiji

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Sep.2018

VIĆENCA - Zoran Luivanović (40) ubio je danas svoju suprugu (33) nasred ulice u Vićenci, a potom pobjegao u nepoznatom pravcu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Vićenca: Srbin ubio suprugu na sred ulice, pa presudio sebi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Sep.2018

Srbin Zoran Luivanović (40) koji je ranije danas ubio suprugu Tamiju Dugalić (33), takođe Srpkinju, nasred ulice u Vićenci i pobegao, izvršio je samoubistvo, preneli su italijanski mediji...Kako je javila agencija Ansa, on se ubio pucavši sebi u usta...Luivanović je sa tri hica usmrtio suprugu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.