Izvor: Blic, 28.Jul.2023, 11:50

Spisak za more u zadnji čas može da vam IZBIJE IZ DŽEPA I 250 EVRA! Sitnica po sitnica, a ceh papren, ali bez ovog se ne kreće na put

U jeku smo letnje sezone i dok se spremamo za more, postoje izdaci na koje ne obraćamo pažnju, a zapravo iz novčanika istresu bar još 250 evra! Naime, bez obzira na mesto i smeštaj koji ste odabrali, postoji određeni niz stavki koje su označene kao "obavezne" a za koje će vam trebati bar 30.000 dinara. Kako smo izračunali, najviše novca odlazi na kozmetiku i preparate za sunčanje, posle sunčanja, ali i na lekove i suplemente.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Koliko vas može koštati "samo nekoliko sitnica" za letovanje?

Izvor: Kamatica.com, 28.Jul.2023

U jeku smo letnje sezone i dok se spremamo za more, postoje izdaci na koje ne obraćamo pažnju, a zapravo iz novčanika istresu bar još 250 evra..

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.