Izvor: Blic, 23.Apr.2021, 15:17

Snežana i njena ćerka iz Užica su žene berberi: "S ovom britvom mogu svašta, pa i vezanih očiju da obrijem svog supruga"

Snežana Didanović iz Užica već tri decenije u rukama drži britvu i pod prstima na hiljade muških vratova. Ona i njena ćerka Marija jedinstven su slučaj u današnjem svetu lepote, one su žene - berberi.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

MOĆ JE U NJIHOVIM RUKAMA: Žene berberi iz Užica barataju britvom bez problema, Snežana začas obrije supruga i vezanih očiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2021

Jedinstven slučaj u današnjem svetu lepote..Snežana Didanović iz Užica već tri decenije u rukama drži britvu i pod prstima na hiljade muških vratova. Ona i njena ćerka Marija jedinstven su slučaj u današnjem svetu lepote, one su žene - berberi...- Berberi su nekada bili poput lekara, na primer...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.