Izvor: Blic, 09.Apr.2023, 23:27

Sneg na ovoj srpskoj planini pada duže od šest sati, smetovi dostigli visinu i do POLA METRA (FOTO)

Da ništa nije gotovo i da je zima ponovo stisla svoje zube na zapadu Srbije, najbolje pokazuju i poslednje vremenske prilike zabeležene na Goliji. Tokom večernjih sati kiša je prešla u jaku snežnu mećavu, koja traje već duže vreme. Imajući u vidu da se nije otopio sneg koji je pao pre nekoliko dana, visina novog belog pokrivača dostići će visinu na pojedinim mestima i preko pola metra.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"SIPA KAO IZ RUKAVA, DUŽE OD ŠEST SATI, KAO DA JE JANUAR" Sneg na srpskoj planini ne prestaje da pada, smetovi i do POLA METRA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2023

U toku je jaka snežna mećava..Da ništa nije gotovo i da je zima ponovo stisla svoje zube na zapadu Srbije, najbolje pokazuju i poslednje vremenske prilike zabeležene na Goliji. Tokom večernjih sati kiša je prešla u jaku snežnu mećavu, koja traje već duže vreme. Imajući u vidu da se nije otopio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.