Izvor: Blic, 19.Mar.2024, 12:26

"Slučajno sam saznala da imam kancer, ignorisala sam simptome, BILA SAM STALNO UMORNA" Mira Škorić je godinama vodila borbu sa opakom bolešću: "Na vratu mi je iskočila limfna žlezda"

Pevačica Mira Škorić godinama je vodila borbu sa opakom bolešću, iz koje je izašla kao pobednik, a nedavno je pričala o simptomima koje je imala, ali koje je, kako kaže, zanemarivala.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Slučajno sam saznala da imam KANCER" Mira Škorić ignorisala ove simptome, pa otkrila da je napala OPAKA BOLEST

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024

Sada redovno ide na preglede i koristi preventivnu terapiju...Pevačica Mira Škorić godinama se borila sa karcinomom štitne žlezde...Ona je iz ove borbe sa opakom bolešću izašla kao pobednik, a jednom prilikom je otkrila kakve je simptome imala. Međutim, pevačica nije obraćala na simptome,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.