Izvor: Blic, 04.Mar.2024, 13:22

Slučaj saobraćajne nesreće koju je izazvao Nikola Petrović prosleđen Prekršajnom sudu

U vezi događaja od 6. marta 2023. godine u kojem je učestvovao osumnjičeni Nikola Petrović Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu je Ministarstvo unutrašnjih poslova, Uprava saobraćajne policije, SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda dana 19.aprila 2023. godine podnelo krivičnu prijavu zbog osnova sumnje da je učinio krivično delo Ugrožavanje javnog saobraćaja.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Oglasilo se tužilaštvo povodom saobraćajne nesreće: Da li će Nikola Petrović biti krivično gonjen?

Izvor: Danas, 04.Mar.2024

Povodom saobraćajne nesreće na Dedinju u martu prošle godine, u kojoj je učestvovao Nikola Petrović, nekadašnji generalni direktor Javnog preduzeća „Elektromreža Srbije“ i kum predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a prilikom koje su povređene dve osobe, oglasilo se i Prvo osnovno javno...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.