Izvor: Blic, 07.Sep.2023, 14:39

Slavica sa Suvobora otkriva kako žene na selu dostojanstveno stare bez silnih korekcija: "Umesto veštačkih trepavica mi smo nekada nosile broš na haljini"

Lepota i mladost kao prioritet koji nam sve više i sve češće nameću društvene mreže. Plastični hirurzi, ali i "priučeni stručnjaci" za lepotu i negu imaju pune ruke posla. Ali, kao da ni to nije dovoljno pa ako niste potpuno zadovoljni kako izgledate, tu su brojne aplikacije koje vas ulepšavaju do maksimama. Sve ovo obeležava našu svakodnevicu i nije ni malo lako ići u korak sa svim trendovima koji nam stižu, mahom sa zapada.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

UMESTO VEŠTAČKIH TREPAVICA MI SMO NEKADA NOSILE BROŠ Slavica sa Suvobora otkriva kako žene na selu dostojanstveno stare bez silnih korekcija!

Izvor: Pančevac-online.com, 07.Sep.2023

Gornji Milanovac – Lepota i mladost kao prioritet koji nam sve više i sve češće nameću društvene mreže. Plastični hirurzi, ali i „priučeni stručnjaci“ za lepotu i negu imaju pune ruke posla. Ali, kao da ni to nije dovoljno pa ako niste potpuno zadovoljni kako izgledate, tu su brojne aplikacije...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.