Izvor: Blic, 04.Maj.2024, 10:16

Siniša Mali najavio povećanja plata i penzija! Evo kolika će primanja biti do 2025. i koji su ekonomski prioriteti nove Vlade

Ministar finansija Siniša Mali rekao je danas da su tri prioriteta nove Vlade dalji rast i razvoj privrede, životnog standarda i očuvanje makroekonomske stabilnosti, najavljujući da će prosečna plata do kraja 2025. godine biti 1.000 evra, dok će prosečna penzija do kraja 2027. godine biti 650 evra.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mali: Ekonomski prioriteti nove Vlade su rast privrede i životnog standarda

Izvor: Danas, 04.Maj.2024

Ministar finansija Siniša Mali kazao je danas da su ekonomski prioriteti nove Vlade Srbije rast privrede, poboljšanje životnog standarda građana i očuvanje makroekonomske stabilnosti.

Nastavak na Danas...

Mali otkrio tri pravca ekonomskog razvoja Srbije: „Sačuvali smo makroekonmsku stabilnost“

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 04.Maj.2024

BEOGRAD – Ministar finansija Siniša Mali rekao je danas da su tri prioriteta nove Vlade dalji rast i razvoj privrede, životnog standarda i očuvanje makroekonomske stabilnosti. On je najavio i da će prosečna plata do kraja 2025. godine biti 1.000 evra, dok će prosečna penzija do kraja 2027. godine...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.