Izvor: Blic, 02.Okt.2020, 20:26

Silovatelji iz Pančeva u pritvoru, na teret im se stavljaju dva krivična dela i preti im 12 GODINA ROBIJE

Nikoli M. iz Pančeva i Milanu N. iz Bele Crkve, osumnjičeni da su seksualno zlostavljali mladića (19), na teret se stavljaju dva krivična dela - silovanje, za koje je zaprećena kazna zatvora u trajanju od pet do 12 godina i razbojništvo, zbog kojeg bi mogli biti kažnjeni na kaznu zatvora od tri do pet godina.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ZLO KOJE JE PRENERAZILO SRBIJU: Osumnjičenima za silovanje mladića u Beloj Crkvi preti ozbiljna robija

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2020

Na teret im se stavlja da su silom i pretnjom prinudili oštećenog na polne odnose, a zatim i oduzeli mobilni telefon od oštećenog..Nikoli M. iz Pančeva i Milanu N. iz Bele Crkve, osumnjičeni da su seksualno zlostavljali mladića (19), na teret se stavljaju dva krivična dela - silovanje, za koje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.